Fen ve Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerimiz 2020-2021 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayarak okulumuzdan mezun oldular. Mezuniyet balosunda okul kurucumuz, yöneticilerimiz ve öğretmenleriyle bir araya gelen öğrencilerimiz gönüllerince eğlenerek mezuniyetlerini kutladılar. Mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında ve üniversite öğrenimlerinde başarılar dileriz.

23. Liseler Arası Müzik Yarışması’na katılan Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimiz, okul kurucumuzun teşvikleri, öğretmenlerimizin katkıları ve müzik grubu öğrencilerimizin gayretli çalışmasıyla yarışmanın Basın Özel Ödülü kategorisinde üçüncülük ödülünü kazandı.

55 şehirden 1517 okulun katılımıyla gerçekleşen elemelerde, finale yükselme başarısı göstererek bizleri gurulandıran öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz Secretminds robot takımı First Lego League Challenge RePlay sezonu 3.Ortaokul Yerel Turnuvasında Robot Tasarım ikincilik ödülü kazanmıştır.