Çevre Bilinci ve Sıfır Atık Projesi kapsamında TEMA Vakfı Ankara Yenimahalle Kent-Koop Mahalle Sorumlusu Fikriye Murt Anaokulumuzda eğitim verdi. Anaokulu öğrencilerimiz doğa dostu tüketim alışkanlıklarını ve sıfır atık yaklaşımını öğrendi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık.

Öğretmenlerimizin eşliğinde öğrencilerimiz, Kurtuluş savaşının dönüm noktası olan Sakarya Meydan Muharebesi’nin gerçekleştiği yerlerden Sakarya Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkını ziyaret ederek kahraman şehitlerimizi andılar.

ANITKABİRDEYİZ!

Ulusal Kurtuluş Savaşımızı zaferle sonuçlandırıp yüz yıl önce kurduğun Cumhuriyet’in değerleriyle aydınlanmış Meltem Ayhan Okulları’nın yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileriyle huzurundayız.

İlkelerin doğrultusunda yetiştirdiğimiz öğrencilerle, çizdiğin yolda durmadan yorulmadan yürüyoruz. Bu yıl yüzüncü yaşını kutladığımız Cumhuriyet’i, kazanımlarından hiçbir ödün vermeden yarınlara taşıma kararlılığımızı bir kere daha bildiriyoruz.

“Öğretmenler, Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.” diyerek biz eğitimcilere gösterdiğin hedefin takipçisiyiz. Türk eğitim devriminin, ülkesine bağlı, laik ve çağdaş insan yetiştirme amacını, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da senden aldığımız güç ve cesaretle gerçekleştirmeye devam edeceğiz.
Düşünce ve devrimlerini sarsılmaz bir inançla yaşatmaya yeminliyiz. Rahat uyu Atatürk…

28 Eylül 2023
Meltem AYHAN