ATÖLYE VE KULÜPLERİMİZ

ATÖLYELER
Atölyeler, derslerin bütünleşik bir ele alışla ve uygulamalı bir şekilde öğrenilmesi için kurgulanmış, doğal ya da yapay uygulama etkinliklerinden oluşur. Atölye çalışmaları aylık olarak planlanmakta ve uygulanmaktadır. Faaliyetleri tamamlanan atölyelerin yerine gereksinimi duyulan ve oluşma koşulları ortaya çıkan yeni atölyeler açılmaktadır. Her öğrencimiz mutlaka bir atölyenin katılımcısıdır ve ayda bir atölye değiştirmek durumundadır.

Faaliyetteki Atölyelerimiz:

• Akıl oyunları
  • İngilizce Drama
  • Robotik Kodlama,
  • Basketbol,
  • Drama,
  • Ebru,
  • Kil ve Seramik,
  • Mobil Fotoğrafçılık,
  • Satranç,
  • Dikkat Atölyesi,
  • Dağcılık ve Tırmanma,
  • Sokratik Sorgulama,
  • Yaratıcı Okur-Yazarlık,
  • Müzik
  • Hama Boncuk
  • Kukla
  • Do it yourself
  • Step ve Aerobik,

KULÜPLER
Öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerini sağlamak ve sosyal ilişkiler geliştirmeleri için kulüpler kurulmaktadır. Kulüpler özellikle görsel sanatlar, müzik ve spor alanlarında olmakla birlikte, drama, gezi vb. alanlarda da olabilmektedir. Hangi kulüplerin açılacağı her yılın başında öğrencilerimizin tercihleriyle belirlenmektedir.

2018-2019 Kulüplerimiz:

• Kültür Edebiyat ve Yayın