Biz, Özel Meltem Ayhan Okulları, çağdaş ulusal değerleri ve evrensel yaşam kültürünü içselleştirmiş, içinde yaşadığı toplumun gökkuşağını bireysel farklılıklarının rengiyle zenginleştirmiş, yarının Türkiye’sinde ve dünyasında etkin rol almaya istekli, kendisiyle ve çevresiyle barışık, akademik ve sosyal becerileri üst düzeyde gençler yetiştirmeye odaklanmış bir eğitim kurumuyuz.

Öğrencilerimizi, Akademik Programlarımızla çağdaş dünyanın ve 21. yüzyılın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatmak, onların analitik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmek; Sosyal Gelişim Programlarımızla Cumhuriyet değerlerini, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, toplumsal sorumlulukları yüksek, özgüven sahibi bireyler olarak yetiştirmek için varız.