Yabancı Dil

Öğrencilerimizin başta İngilizce olmak üzere yabancı dil edinmeleri günümüzün vazgeçilmez ihtiyaçlarından biridir. Yabancı dil edinme, bir dilin yaş düzeyine uygun ve anadiline benzer bir biçimde kullanımına karşılık gelmektedir. Okullarımızda her sınıf düzeyine uygun, Millî Eğitim Bakanlığı Müfredatına ek olarak Cambridge sistemi uygulanmakta ve bu sistemde özel eğitim almış öğretmenlerle İngilizce çalışmaları yapılmakta, böylece öğrencilerin ve kurumun başarısı Cambridge sınavları ile izlenmektedir. Sınıf düzeylerine göre 8-12 ders saati arasında yapılan bu temel dil çalışmasına ek olarak, Native Speakers aracılığıyla speaking, reading, writing ve listening çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Öğrencilerimizin ikinci yabancı dil seçmeleri durumunda onlara, benzer bir şekilde uygulamalı bir dil edinme imkânı sağlanmaktadır.