Atölyeler - Kulüpler

ATÖLYELER

Atölyeler, derslerin bütünleşik bir ele alışla ve uygulamalı bir şekilde öğrenilmesi için kurgulanmış, doğal ya da yapay uygulama etkinliklerinden oluşur. Atölye çalışmaları aylık olarak planlanmakta ve uygulanmaktadır. Faaliyetleri tamamlanan atölyelerin yerine gereksinimi duyulan ve oluşma koşulları ortaya çıkan yeni atölyeler açılmaktadır. Her öğrenci mutlaka bir atölyenin katılımcısıdır ve ayda bir atölye değiştirmek durumundadır.

Faaliyetteki Atölyelerimiz:                                                                                                                                                                                                      Akıl oyunları                                                                                                                                                                                                                       İngilizce Drama                                                                                                                                                                                                                              Robotik Kodlama,
Basketbol,
Drama,
Ebru,
Kil ve Seramik,
Mobil Fotoğrafçılık,
Satranç,
Dikkat Atölyesi,
Dağcılık ve Tırmanma,
Sokratik Sorgulama,
Yaratıcı Okur-Yazarlık,
Müzik
Hama Boncuk
Kukla
Do it yourself
Step ve Aerobik,

KULÜPLER

Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerini sağlamak ve sosyal ilişkiler geliştirmeleri için kulüpler kurulmaktadır. Kulüpler özellikle görsel sanatlar, müzik ve spor alanlarında olmakla birlikte, drama, gezi vb. alanlarda da olabilmektedir. Hangi kulüplerin açılacağı her yılın başında öğrenci tercihleriyle belirlenmektedir.

2017-2018 Kulüplerimiz:

Kültür Edebiyat ve Yayın